2009 - KOLALOKA

PŘÍBĚH

V klidu a pohodě si jedeme na tábor a najednou před autobusem vyskočí z lesa maskovaní bandité a přepadávají náš "dostavník". To vypadá, že jsme dorazili na Divoký západ! Naštěstí je nedaleko městečko River City. Musíme zde zůstat, protože další dostavník jede kolem až za 14 dní. Místní rančeři našli někde v polích naše zavazadla a vrátili nám je. Bandité asi hledali něco jiného.

Další den přijel pan Kolaloka, protože by v River City rád založil nový limovar. Pak ho ale zastihla nemilá rána v podobě vykradeného trezoru v jeho pronajaté kanceláři. Zloděje sice chytil šerif ze sousedního města, ale vůz byl na místě, kde si ho měl náš šerif převzít, přepaden indiány. Tak jsme alespoň zachránili, co se dalo. Když místní obchod navštívil indián s váčkem s iniciálami pana Kolaloky, bylo všem jasné kam se vydat. Jenže u indiánů byli vojáci dříve než my a cenné věci uschovali do banky. Už jsme si mysleli, že je vyhráno, ale kód od sejfu nebyl dostatečně ochráněn a tak se podařilo Kojot Kidovi a Sancho Kidovi banku vyloupit.

Za vším stál Hogo Fogo, který chtěl recept na výrobu Kolalokovy limonády prodat konkurenci - paní Kofolové. Při domluveném obchodu jsme šerifovi pomohli oba dva zatknout. Tajný recept se tak vrátil do správných rukou a my jsme byli oceněni pracovními místy v novém limovaru pana Kolaloky.



KE STAŽENÍ

    táborové noviny: 1. vydání, 2. vydání, 3. vydání
    8 písniček ze zpěvníku a další z filmu Limonádový Joe


STATISTIKY

Tábor se konal v termínu od soboty 1.8. do soboty 15.8. Celkem se tábora zúčastnilo 41 dětí (ročníky 1994-2001). Hlavním vedoucím byl Pavel.

Oddíly
(od nejstarších)
Družinky
(podle umístění)
1.oddíl, 11 dětí, vedoucí Pája, Verča
2.oddíl, 10 dětí, vedoucí Ondra, Šílenka
3.oddíl, 10 dětí, vedoucí David, Klára, Šárka
4.oddíl, 10 dětí, vedoucí Kamila, Petra, Michal

1. Mustangové, oranžová, vedoucí David, Šílenka
2. Pistolníci, modrá, vedoucí Pavel, Šárka
3. El banditos, žlutá, vedoucí Kamila, Verča
4. Útočníci, červená, vedoucí Petra, Michal
5. Daltnovi, zelená, vedoucí Ondra, Klára
Hodnosti, které mohly děti získat
(od nejlepší)
správce limovaru
ochutnávač směsí
míchač přísad
zatlačovač špuntů
lepič etiket
zametač střepů



FOTO / VIDEO



tábor 2008

nahoru

tábor 2010
×