2024 - POSVÁTNÉ KAMENY TERROMU
(OSGROW IV.)

PŘÍBĚH

Od dávných dob chrání celý kontinent Terrom mocným kouzlem tři posvátné kameny, které se nacházely přímo uprostřed tohoto kontinentu. V průběhu staletí byl však Terrom postupně rozdělen na několik území, a tak se stalo, že v důsledku tohoto dělení se kameny ocitly u hranice Osgrowu se zemí pojmenovanou Zvůle. Nejen obě země, ale i celý kontinent Terrom se ocitl v ohrožení v důsledku pohybu těchto kamenů. Jejich pohyb způsobilo kouzlo démona moří Omorora, který chtěl získat vládu nad celým kontinentem, když před mnoha lety neuspěl démon G´wyx. Pokud by se tyto kameny k sobě přiblížily až tak, že by došlo k jejich kontaktu, nastala by veliká bouře živlů a celý Terrom by se pohroužil do vln oceánu. Omoror zajal a donutil piráty, aby ukryli a hlídali čtyři černé věci, které mají sílu živlů: kámen, vodu, peří a svíčku.

Mág Tawron nás požádal o pomoc – úkolem bylo najít tyto černé věci. Navíc bylo nutné k obřadu, který by kouzlo zvrátil, použít pozitivní bílé věci (také kámen, vodu, peří a svíčku), jmelí pro zesílení jejich vlivu a ještě potřebné zaklínadlo. Práce to bylo víc než dost, ale nám se to vše během tábora podařilo. Závěrečný obřad mága Tawrona pohyb kamenů zastavil a síla Omorora tím byla zlomena.



KE STAŽENÍ

    Runová abeceda, kterou bylo napsáno temné zaklínadlo
    Písničky ze zpěvníku.


STATISTIKY

Tábor se konal v termínu od soboty 3.8.2024 do soboty 17.8.2024 Celkem se tábora zúčastnilo 50 dětí (ročníky 2008-2016). Hlavním vedoucím byl Pavel.

Oddíly
(od nejstarších)
Družinky
(podle umístění)
1.oddíl, 10 dětí, Kája, Michal V.
2.oddíl, 10 dětí, Eliška, Tomáš
3.oddíl, 10 dětí, Kuba, Martina
4.oddíl, 10 dětí, David, Pavlína
5.oddíl, 10 dětí, Anička, Ellen, Michal D.

1. Třpytiví kouzelníci, červená, David, Pavlína
2. Zářivé keře, žlutá, Kuba, Michal D.
3. Lahodní čarodějové, zelená, Michal V., Tomáš
4. Krvaví mágové, oranžová, Kája, Martina
5. Světelný chálec, fialová, Anička, Ellen
6. Šťavnatý ananas, modrá, Eliška, Pavel
Hodnosti, které mohly děti získat
(od nejlepší)
pomocník Tawrona
Tawronův učeň
vladyka
zeman
podkoní
zbrojnoš



SPONZOŘI

Letošní tábor byl podpořen grantem MČ Praha5 (www.praha5.cz). Jmenovitě děkujeme Markovi Neumannovi a dále také rodičům za drobné dary a celkovou podporu při pořádání tábora.



FOTO / VIDEO





ZTRÁTY A NÁLEZY

Zatím se našly jedny odepínací nohavice. Čí jsou?





tábor 2023

nahoru
×